Foundation

Een breed scala aan foundations voor alle huidskleuren, ook voor de heel lichte en juist donkere huidskleuren. ZAO is een expert in foundations! 

De Compact foundation is een "dekkende" foundation, het is zeer gemakkelijk aan te brengen en te verdelen maar met behoudt van een natuurlijk effect.

De Compact powder matteert en balanceert de tein...

Een breed scala aan foundations voor alle huidskleuren, ook voor de heel lichte en juist donkere huidskleuren. ZAO is een expert in foundations! 

De Compact foundation is een "dekkende" foundation, het is zeer gemakkelijk aan te brengen en te verdelen maar met behoudt van een natuurlijk effect.

De Compact powder matteert en balanceert de teint van de huid met een gladde en zijdezachte afwerking.

De Mineral cooked powder is echte klei bronzer met een lichte glans, gebakken in de oven, ideaal voor een gebruinde teint en decolleté gedurende het hele jaar.

Silk foundation is een vloeibare make-up, het geeft een natuurlijk, zijdeachtig effect met een poederige finish.

Met de Mineral silk heb je in een handomdraai een mooie foundation met een mooie dekking. Deze breng je aan met de kabuki kwast.

Meer

Foundation Er zijn 23 producten

Subcategorieën

 • Silk Foundation

  Zao Silk foundation geeft een natuurlijk, zijdeachtig effect met een poederige finish. Deze vloeibare foundation garandeert een perfecte en egale dekking. De belangrijkste ingrediënten biologisch zijn onder andere biologisch geteelde bamboe bladeren wat zorgt voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Biologische zoete amandelolie voedt, verzacht en hydrateert de huid. Het is zeer zacht, zeer aangenaam, het maakt de huid glad en zorgt voor een fluweel gevoel. Zilver poeder zorgt voor een natuurlijke conservering van de foundation en beschermd de huid.  

  Roze ondertoon: 702 (licht), 703 (licht/medium) 705 (medium) en 706 (donker)

  Gele ondertoon: 701(licht) en 704 (medium)

 • MIneral Silk

  Mineral Silk is een ware poeder foundation gemakkelijk en snel in gebruik. Deze matte foundation wordt aangebracht met het kabuki penseel. Het heeft als belangrijkste ingrediënten onder andere bamboe poeder en biologische silica wat zorgt voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Biologische rijstpoeder zorgt voor het matterende effect (een van de oudste cosmetische ingrediënten) Biologische cacao boter beschermd de huid en houdt de vochtbalans op pijl. Biologische maïszetmeel zorgt voor de fixatie van de poeder op de huid (het zorgt dat de poeder goed blijft zitten) 

  Roze ondertoon: 502 (licht) 503 (licht/medium) 504 (medium) 505 (medium) 506 (donker)

  Gele ondertoon: 501 (licht)

 • Concealer

  De concealer camoufleert roodhden, oneffenheden, donkere kringen en wallen. Deze crèmestick corrigeert dekkend met behoud van een natuurlijke uitstraling.

  Het heeft als belangrijkste ingrediënten onder andere: Biologische silica wat zorgt voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Biologische babassu zaadolie is zeer hydraterend en zorgt voor een jonge huid!

  Ginko biloba blad herstelt en beschermt de huid. Zilver poeder zorgt voor een natuurlijke conservering van de foundation en beschermd de huid.

 • MIneral Cooked Powder

  Echte klei met een lichte glans, gebakken in de oven, deze bronzer is ideaal voor een gebruinde teint en decolleté gedurende het hele jaar. Met als belangrijkste ingrediënten onder andere biologische bamboe poeder en silica zorgen voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Squalene voedt en herstelt de huid (afkomstig van olijfolie)  Zilver poeder zorgt voor een natuurlijke conservering van de foundation en beschermd de huid. Siberische ginseng wortel versterkt de kracht en vitaliteit van de huid en stimuleerd de natuurlijke afweer.

  Alle kleuren hebben een roze ondertoon:

  341 (licht) 342 (licht/medium) 343 (medium) 344 (matt, voor de donkere huid) 345 (medium/donker)


 • Compact Foundation

  Deze Compact foundation is een "dekkende" foundation, het is zeer gemakkelijk aan te brengen en te verdelen maar met behoudt van een natuurlijk effect. De belangrijkste ingrediënten van deze compact foundation zijn onder andere bamboe poeder en biologische silica, wat zorgt voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Biologische babassu zaadolie is zeer hydraterend en zorgt voor een jonge huid! Zilver poeder zorgt voor een natuurlijke conservering van de foundation en beschermd de huid.

  Roze ondertoon:731 (licht), 732 (licht) en 734 (medium)

  Gele ondertoon 733 (medium) en 735 (donker)

 • Compact Powder

  Deze poeder matteert en balanceert de teint van de huid met een gladde en zijdezachte afwerking. Het heeft als belangrijkste ingrediënten onder andere: Biologische bamboe poeder en biologische silica zorgen voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Biologische cacao boter beschermd de huid en houdt de vochtbalans op pijl. Zilver poeder zorgt voor een natuurlijke conservering van de foundation en beschermt de huid.

  Roze ondertoon: 302 (licht) 303 (licht/medium) 304 (medium)

  Gele ondertoon: 301 (licht) 305 (medium/donker)

   

  Gele ondertoon 733 (medium) en 735 (donker)

 • Compact Blush

  Geef vorm aan je gezicht en een gezonde gloed met deze blush. Het is een essentiële finishing touch voor een complete en verfijnde uitstraling. Met als belangrijkste ingrediënten: Biologische bamboe poeder wat zorgt voor gezond bindweefsel en behoud van de elasticiteit van de huid. Biologische cacao boter beschermd de huid en houdt de vochtbalans op pijl. Squalene voedt en hersteld de huid (afkomstig van olijfolie) Zilver poeder zorgt voor een natuurlijke conservering van de foundation en beschermd de huid. Rode algen extract, dit zeewier wordt gebruikt voor de "Bourgogne" kleur en het heeft een anti verouderend effect.

  Koele ondertoon: 321 en 324

  Warme ondertoon: 322 en 323

per pagina
Toont 1 - 12 van de 23 items
Toont 1 - 12 van de 23 items

Best verkochte producten

Gastenboek

Geplaatst door desiree Anthonijsz
Wauw, wat een mooie en informatieve site en win ...

16-12-2014
Geplaatst door kim jansen
ik heb samen met mijn dochter een workshop &quo ...

26-10-2014
Geplaatst door Christa Lut-Nijman
Er is een grote diversiteit aan mooie producten ...

02-04-2014
Geplaatst door Gert van Beek
De magneetsieraden en voeding die op deze site ...

25-03-2014
Geplaatst door Jochem Anthonijsz
Bij ons thuis worden veel superfoods gebruikt. ...

24-03-2014

Bekijk alle berichten