Korrel Wierook


Korrelwierook

Korrelwierook bestaat uit kleine, bruikbare korrels van hars, hout, vruchten, bloemen en bladeren. Deze korrels worden gebrand op een kooltje of op aluminiumfolie boven een waxinelichtje in de Wierook Brander. Naast een heerlijke geur heeft de Wierook een werking op lichaam en/of geest. Deze werking staat bij de diverse soorten aa...


Korrelwierook

Korrelwierook bestaat uit kleine, bruikbare korrels van hars, hout, vruchten, bloemen en bladeren. Deze korrels worden gebrand op een kooltje of op aluminiumfolie boven een waxinelichtje in de Wierook Brander. Naast een heerlijke geur heeft de Wierook een werking op lichaam en/of geest. Deze werking staat bij de diverse soorten aangegeven.

Mengsel van Korrelwierook kun je vergelijken met het branden van een dennenappel op een houtvuur. De harsen (oliën) in de dennenappel worden bij het branden vloeibaar en geuren weldadig. Dit is de oudste vorm van wierook branden. Niet voor niets was 2000 jaar geleden Mirre en Frankincense even kostbaar als goud! Doordat er geen stokjes nodig zijn en geen brand- en bindmiddel zijn de korrelwieroken zo natuurzuiver.

Meer

Korrel Wierook Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items

Best verkochte producten

Gastenboek

Geplaatst door desiree Anthonijsz
Wauw, wat een mooie en informatieve site en win ...

16-12-2014
Geplaatst door kim jansen
ik heb samen met mijn dochter een workshop &quo ...

26-10-2014
Geplaatst door Christa Lut-Nijman
Er is een grote diversiteit aan mooie producten ...

02-04-2014
Geplaatst door Gert van Beek
De magneetsieraden en voeding die op deze site ...

25-03-2014
Geplaatst door Jochem Anthonijsz
Bij ons thuis worden veel superfoods gebruikt. ...

24-03-2014

Bekijk alle berichten