Korrel Wierook & Wierook Branders


Natuurlijke Wierook

De Korrel Wierook wordt door de enthousiaste en gedreven personen achter Creative-Incense op een ambachtelijke en intuitieve wijze gemaakt. De Wierook bestaat uit een mengsel van pure harsen, kruiden, houtsoorten, bloemen, bladeren en vruchten.


Dit is de meest natuurlijke manier van Wierook branden. Het Wierook mengsel ...


Natuurlijke Wierook

De Korrel Wierook wordt door de enthousiaste en gedreven personen achter Creative-Incense op een ambachtelijke en intuitieve wijze gemaakt. De Wierook bestaat uit een mengsel van pure harsen, kruiden, houtsoorten, bloemen, bladeren en vruchten.


Dit is de meest natuurlijke manier van Wierook branden. Het Wierook mengsel in het potje heeft een eigen werking op lichaam en geest. Bij elk product staat vermeld wat de specifieke werking is.


Korrelwierook

Korrelwierook bestaast uit kleine, bruikbare korrels van hars, hout, kruiden, vruchten, bloemen en bladeren. Deze worden gebrand op een kooltje of op aluminiumfolie boven een waxinelichtje in de Wierook Brander. Naast een heerlijke geur heeft de Wierook een werking op lichaam en/of geest. Deze werking staat bij de diverse soorten aangegeven.


Mengsels van Korrelwierook kun je vergelijken met het branden van een dennenappel op een houtvuur. De harsen (oliën) in de dennenappel worden bij het branden vloeibaar en geuren weldadig. Dit is de oudste vorm van wierook branden. Niet voor niets was 2000 jaar geleden Mirre en Frankincense even kostbaar als goud! Doordat er geen stokjes nodig zijn en geen brand- en bindmiddel zijn de korrelwieroken zo natuurzuiver.


Wierook Branders

Koperen Lotus Branders zijn in groot (18 cm) en klein (12 cm) formaat verkrijgbaar. Voor het branden van de Wierook in de Lotus Brander zijn kooltjes benodigd. Deze zijn eveneens op deze site te bestellen.

Meer

Korrel Wierook & Wierook Branders Er zijn 12 producten

Subcategorieën

 • Korrel Wierook


  Korrelwierook

  Korrelwierook bestaat uit kleine, bruikbare korrels van hars, hout, vruchten, bloemen en bladeren. Deze korrels worden gebrand op een kooltje of op aluminiumfolie boven een waxinelichtje in de Wierook Brander. Naast een heerlijke geur heeft de Wierook een werking op lichaam en/of geest. Deze werking staat bij de diverse soorten aangegeven.

  Mengsel van Korrelwierook kun je vergelijken met het branden van een dennenappel op een houtvuur. De harsen (oliën) in de dennenappel worden bij het branden vloeibaar en geuren weldadig. Dit is de oudste vorm van wierook branden. Niet voor niets was 2000 jaar geleden Mirre en Frankincense even kostbaar als goud! Doordat er geen stokjes nodig zijn en geen brand- en bindmiddel zijn de korrelwieroken zo natuurzuiver.

 • Wierook Brander


  Deze prachtige wierook brander is in twee maten verkrijgbaar: groot en klein.

  De wierook kan met kooltjes gebrand worden.

 • Kooltjes (branden...

  Benodigd om korrelwierook te branden.

  Deze kooltjes rondom goed aansteken tot ze beginnen te knetteren en te vonken.

  Vervolgens wachten tot het kooltje goed heet is en aan alle kanten wit wordt. Daarna pas de korrelwierook op het kooltje leggen.

  De kooltjes zijn per rol (10 stuks voor € 2,-) te bestellen.

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items

Best verkochte producten

Gastenboek

Geplaatst door desiree Anthonijsz
Wauw, wat een mooie en informatieve site en win ...

16-12-2014
Geplaatst door kim jansen
ik heb samen met mijn dochter een workshop &quo ...

26-10-2014
Geplaatst door Christa Lut-Nijman
Er is een grote diversiteit aan mooie producten ...

02-04-2014
Geplaatst door Gert van Beek
De magneetsieraden en voeding die op deze site ...

25-03-2014
Geplaatst door Jochem Anthonijsz
Bij ons thuis worden veel superfoods gebruikt. ...

24-03-2014

Bekijk alle berichten